Naamloos document

.

1_Herroepings/Retour formulier

Wanneer u niet tevreden over het product bent, kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen . Dit kan echter alleen als het product én de verpakking compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Met uitzondering van vloeistoffen, gels en acryl dit om Hygiene gronden U kunt het artikel desgewenst ruilen of het aankoopbedrag op uw rekening laten terugstorten .Verder kunt u de retournering van een pakket niet op onze kosten terugsturen.

Wanneer het door u ontvangen product een defect vertoond, kunt u vanzelfsprekend een beroep doen op de ‘niet goed, geld terug’ regeling. De retourprocedure is als volgt:

Vul onderstaand retourformulier volledig in.

Verpak het artikel dat u wenst te retourneren altijd in een stevige verpakking. De originele productverpakking dient onbeschadigd te blijven (zorg er derhalve voor dat u deze niet dicht plakt of beschrijft).

Zorg dat het retourpakket de volgende zaken bevat: Product in de originele verpakking en ongebruikt en onbeschadigd Kopie van de oorspronkelijke factuur Ingevulde retourenformulier

Stuur het retourpakket geheel en voldoende gefrankeerd naar:

Glamournagelproducten V.O.F (t.n.v verkoop afdeeling) Parijsboulevard 255 6135LJ Sittard

In het geval van een ruiling wordt uw nieuwe product binnen 5 werkdagen naar u toegezonden

In het geval van een retourzending wordt uw aankoopbedrag binnen 20 werkdagen naar u overgemaakt

U kunt na het invullen van dit formulier en na het verzenden, het formulier afdrukken en meesturen met uw bestelling. Let op: dit formulier dient te worden ondertekend.

Download Herroepings formulier__